Begeleiding rondom werk

Mensen functioneren in hun werk het best als ze hun talenten en vaardigheden kunnen benutten en daarbij geen last hebben van problemen. Een loopbaan vormgeven is voor velen ook niet makkelijk.

Bij dit alles kunnen wij prima helpen. Wij bieden coaching die enerzijds gericht is op het verminderen van psycho-sociale problemen en anderzijds op zelfontplooiing en het ontwikkelen van talenten en vaardigheden.

We hebben een gelaagde, persoonlijke aanpak en werken resultaatgericht en kortdurend.

We richten ons op werkenden, organisaties en bedrijven die hun werknemers persoonlijke, vakkundige begeleiding willen bieden, én op ondernemers, consultants, zelfstandigen en andere professionals.

Werkgebieden

Onder meer begeleiding bij:

burn-out, stress, ziekte & reïntegratie, gedragsproblemen, interactieproblemen zoals niet om kunnen gaan met autoriteit en samenwerken, assertiever worden, niet goed functioneren, zelfontplooiing in werk, emotioneel intelligent handelen, leidinggeven, mensgericht managen, ondernemerschap, talentontwikkeling, loopbaankeuze.

Kijk verder bij [Werk]

Loopbaankeuze

De methode die we bij hierbij gebruiken is gebaseerd op die van Mark Savickas, een Amerikaanse psycholoog.

Het is een kortdurende methode - twee tot drie sessies - die een goed inzicht geeft in wat iemand drijft in het leven en welke richting het best bij hem past.

Savickas gaat er vanuit dat iemands leven een verhaal is waaraan je je leven lang schrijft. Zo kijken naar je leven, helpt je je werk in je leven te integreren, niet omgekeerd.

De methodiek is bijzonder effectief bij concrete loopbaanvragen.

Kijk verder bij [Loopbaankeuze]