Contactinfo

T: 023 5252241
E:
I: www.idee-tt.nl
I: www.hoogbegaafd-idee.nl
A: Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem (consulten)
A: Spaarndamseweg 120G, 2021KA Haarlem (trainingen)

Beperkt nieuwe cliënten

Wegens grote drukte nemen we slechts beperkt nieuwe cliënten aan. Daarbij geven we voorrang aan oud-cliënten, cliënten voor trajecten en relatieweekenden, en diegenen die willen deelnemen aan onze trainingen.

Aanmelden

Bij voorkeur per mail. Een eerste consult is meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk. Wij begeleiden enkel personen vanaf 18 jaar. Voor sessies met cliënten ver weg/buitenland werken we ook met Skype. We werken beperkt 's avonds.

Praktijk

We voeren onze gesprekken op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Onze trainingsruimte is in de Spaarneboog Kantoren op de kruising van de Spaarndamseweg met de Werfstraat. Dat is in Haarlem-Noord. Rechts van ons zit de Klimhal met daarachter de Vomar. Er is volop gratis parkeerruimte.

De Spaarndamseweg loopt vanaf de Kloppersingel langs het Noorder Buiten Spaarne richting Velsen. Station Haarlem ligt op 10 minuten lopen.