Boosheid- en agressietherapie

Of je nu regelmatig woedend bent, uit je dak gaat en je partner uitscheldt of zelfs slaat, of dat je steeds heftige conflicten hebt met je leidinggevende of collega.

Wij kunnen je helpen om van je nare gedrag af te komen.

We werken al meer dan 10 jaar met cliënten met klachten op het vlak van boosheid, woede en agressie. We zijn, durven we te stellen, specialisten in begeleiding van mensen met boosheid en agressie, specialisten in anger management.

We hebben alles gezien en weten van de hoed en de rand. We werken beter, sneller en praktischer dan wie dan ook. We geven handvatten en brengen diepte aan, geven antwoorden op het 'waarom' en staan naast onze cliënten.

De chique zakenman die elk weekend uit zijn dak gaat, de vrouw die haar man treitert, de gozer die woedend door het leven gaat, de meester crimineel die geregeld te heftig reageert. Ze weten ons allemaal te vinden.

Ruim duizend anderen gingen u voor.
Discretie verzekerd. schiele

Boosheid- en agressie

Boosheid en agressie is oeroud gedrag wat bij de mens hoort en, mits goed en met mate gebruikt, heel nuttig kan zijn.

De misvatting is dat iedereen die dat gedrag laat zien, niets anders in huis heeft. Dat is niet zo.

Meestal zijn er redenen waarom iemand zo doet en is het boze en agressieve af te leren en ander, effectiever gedrag, gewoon aan te leren.

Teksten over boosheid en agressie

Wat is agressie - Agressie aspecten - Boosheid & woede - Oorzaken van agressie - De omstandigheden - Er niet bij kunnen - Agressie theorieën - Vechten of vluchten - Grip op je agressie - Agressieregulatie - Documentatie - Agressietherapie

Agressie in je relatie?

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor relatietherapie als er agressie in je relatie speelt.

[Relatietherapie]

Omgaan met een boze partner?

Wij geven al 12 jaar assertiviteitstrainingen en kunnen je ook 1 op 1 op dit vlak begeleiden.

[Assertiviteitstraining]