Boosheidstherapie, agressietherapie, agressieregulatie, anger management

Of je nu regelmatig woedend bent, uit je dak gaat en je partner uitscheldt of zelfs slaat, of dat je steeds conflicten hebt met je leidinggevende of collega: uiteindelijk levert je dat buiten verdriet maar weinig op.

Wij kunnen je helpen om van je nare, vervelende gedrag af te komen. We werken al vanaf 2002 met cliënten met klachten op het vlak van boosheid, woede en agressie. We zijn, durven we te stellen, specialisten in begeleiding van mensen met boosheid en agressie, specialisten in anger management.

We hebben alles gezien en weten van de hoed en de rand. We begrijpen en kennen de verhalen achter de boosheid. We geven handvatten en brengen diepte aan, geven antwoorden op het 'waarom' en staan naast onze cliënten.

De chique zakenman die elk weekend uit zijn dak gaat, de vrouw die haar man treitert, de gozer die woedend door het leven gaat, de meester crimineel die geregeld te heftig reageert.

Discretie verzekerd.

Boosheid en agressie

Boosheid en agressie zijn vormen van oeroud gedrag dat bij de mens hoort en dat, mits binnen de juiste context en met mate gebruikt, nut kan hebben. Mensen die bij ons komen om hieraan te werken, zijn hierin echter meestal een grens overgegaan.

De misvatting is dat iedereen die dat boze gedrag laat zien, niets anders in huis heeft. Dat is niet zo. Bijna altijd zijn er in de ogen van degene die boos wordt, geldige redenen waarom hij zo boos is. En als je dan daarop ingaat en doorvraagt, zit daar meestal een verhaal achter. Dikwijls een verhaal over pijn en verdriet, miskenning, en er niet bij horen.

Door hieraan op een therapeutische manier te werken, kun je het boze en agressieve gedrag afleren en ander, positiever en effectiever gedrag, ervoor in de plaats zetten. schiele

Meer over boosheid & agressie

Boosheid, woede & agressie - Wat is agressie - Agressie aspecten - Oorzaken van agressie - De omstandigheden - Er niet bij kunnen - Agressie theorieën - Vechten of vluchten - Grip op je agressie - Agressieregulatie - Documentatie

Volgende pagina

Relatietherapie

Begeleiding

Existentiële therapie - Boosheidstherapie - Relatietherapie - Relatieherstel ouder en kind - Begeleiding bij relationele zaken

Menu

Home - Mensdingen - Leven - Psychisch - Agressie - Therapie ed. - Begeleiding - Werk - Training - Tests - IDEE - Contact & zo