Boosheid- en agressietherapie

Of je nu regelmatig woedend bent, uit je dak gaat en je partner uitscheldt of zelfs slaat, of dat je steeds heftige conflicten hebt met je leidinggevende of collega.

Wij kunnen je helpen om van je nare gedrag af te komen.

We werken al vanaf 2002 met cliënten met klachten op het vlak van boosheid, woede en agressie. We zijn, durven we te stellen, specialisten in begeleiding van mensen met boosheid en agressie, specialisten in anger management.

We hebben alles gezien en weten van de hoed en de rand. We begrijpen het verhaal achter de boosheid. We geven handvatten en brengen diepte aan, geven antwoorden op het 'waarom' en staan naast onze cliënten.

De chique zakenman die elk weekend uit zijn dak gaat, de vrouw die haar man treitert, de gozer die woedend door het leven gaat, de meester crimineel die geregeld te heftig reageert.

Discretie verzekerd. schiele

Boosheid- en agressie

Boosheid en agressie zijn vormen van oeroud gedrag dat bij de mens hoort en die, mits binnen de juiste context en met mate gebruikt, zeer nuttig kunnen zijn.

De misvatting is dat iedereen die dat gedrag laat zien, niets anders in huis heeft. Dat is niet zo.

Meestal zijn er redenen waarom iemand zo doet, er zit een verhaal achter, en is het mogelijk het boze en agressieve af te leren en ander, effectiever gedrag, aan te leren.

Training

Geregeld ook adviseren we naast begeleiding een op een deelname aan een van onze trainingen, in het bijzonder onze boosheidstraining, als we menen dat dat een beter resultaat geeft.

[Training]