Wie ben ik

Wie ben ik, waar kom ik vandaan en ga ik heen? Kort gezegd reikt de training Persoonlijk Leiderschap je het antwoord op die vragen aan; inzicht in jezelf, levenskunst in de brede zin van het woord.

Voor jezelf de mogelijkheid creëren om te veranderen en een andere richting aan je leven te geven, relaties anders neer te zetten en je werk zodanig vorm te geven dat het beter bij je past. Rust en geluk in het leven vinden.

Voor wie

De training is een brede training op vlak van persoonlijke groei en is ontwikkeld voor diegenen die worstelen met vragen als: Hoe ga ik om met alles wat nu op me afkomt? Hoe overleef ik al die stress? Hoe steek ik eigenlijk in elkaar? Hoe houd ik grip op mijn leven? Waar ligt mijn toekomst? Hoe zit ik mezelf in de weg? Wie ben ik dat ik zo reageer? Wil ik dit wel?

Het maakt daarbij niet uit op welk vlak je vragen spelen: op de persoon, de relatie of het werk, of juist een combinatie van alledrie.

Daarnaast is deze training een fantastische gelegenheid om samen met anderen deze bijzondere, unieke tijd te beschouwen en ervaren, te delen met anderen wat er gebeurt met jou en wat je om je heen ziet gebeuren. Een gedeeld en doorleefd persoonlijk tijdsdocument.

Na afloop

Door de training ben je opener en zelfbewuster, en kun je je leven makkelijker richting en body geven. Je gaat gemakkelijker om met de stress en ongewisheid die deze tijden met zich brengen.

Je wordt eigener en steviger in gedrag en functioneert zowel privé als binnen je werk effectiever en besluitvaardiger. Je krijgt meer zicht op hoe je in elkaar steekt en waar voor jou de toekomst ligt. Je vindt meer rust in het zijn.

Lees ervaringen over de training Levenskunst in tijden van onzekerheid op Springestâ?

Wat leer je zoal in de training?

- Hoe manifesteer ik me
- Waar kom ik vandaan
- Hoe vergroot ik mijn draagkracht
- Hoe verminder ik mijn draaglast
- Wat is belangrijk voor me
- Hoe steek ik in elkaar
- Aanraken en huidhonger
- Mijn persoonlijek bagage
- Drijfveren en kwaliteiten
- Existentiële aspecten van het leven
- Zelfbewustheid en sensitiviteit
- Waar ligt mijn toekomst
- Tools om het leven vorm te geven
- Zingeving en levenskunst
- Praktische filosofie

Praktische informatie

De training Persoonlijk Leiderschap is bedoeld voor groepen professionals binnen organisaties en bedrijven die verdieping zoeken op persoonlijk en professioneel vlak. We geven de training op aanvraag aan teams van maximaal 9 personen binnen organisaties en bedrijven. Dit doen we op locatie. In overleg beslaat de training minimaal 5 en maximaal 7 dagen. Extra coaching per deelnemer is mogelijk. Een voorafgaand intakegesprek met deelnemers en opdrachtgevers maakt deel uit van het proces. Trainers zijn Peter Spelbos en Conny Heuvelman, beiden therapeut-trainer-coach. Uitsluitend op offertebasis.

Deze training hebben we in de jaren vanaf 2008 zo'n vijftien maal bij ons in de praktijk gegeven. In verband met Corona zijn we met de vorm waarin we die aanbieden gestopt en bieden we de training enkel nog als in-house training aan.

Opdrachtgevers onder meer:

Volgende pagina

Overzicht trainingen

Training

Overzicht trainingen - Team Coaching - De Kunst van Verbinden - Assertief Connecten - Persoonlijk Leiderschap

Menu

Home - Mensdingen - Leven - Psychisch - Agressie - Therapie ed. - Begeleiding - Werk - Training - Tests - IDEE - Contact & zo