Relatietherapie

Relatietherapie bij IDEE bestaat uit een serie gesprekken van ongeveer anderhalf uur met mij, Conny Heuvelman, waarbij tussen de gesprekken meestal een tot drie weken zit. We voeren de gesprekken live maar soms middels Zoom of Skype, net waaraan jullie op dat moment behoefte is.

In de gesprekken onderzoeken jullie samen met mij wat er speelt in de relatie, welke negatieve patronen er zijn ontstaan en wat ieders aandeel hierin is. Wat jullie op emotioneel niveau met elkaar hebben uit te zoeken om liefdevol verder te kunnen.

Thema's die in de therapie aan de orde kunnen komen zijn onder meer jullie communicatie en interactie, binding en hechting, empathie en emotionaliteit, boosheid en frustratie, omgaan met conflicten, intimiteit en seksualiteit.

Daarbij is er natuurlijk ook aandacht voor zaken uit het verleden zoals oude pijn, persoonlijke trauma's, onverwerkt verdriet en verstoord vertrouwen.

Relatietherapieweekend

Naast gewone relatietherapie geef ik ook Relatietherapieweekenden (driedaagse trajecten relatietherapie) en Relatieterapiedagen (eendaags traject relatietherapie) voor stellen die intensief aan hun relatie willen werken.

Het Relatietherapieweekend is uitermate geschikt voor stellen die:

- In een korte periode snel resultaat willen zien.
- Al lang met complexe of etterende problemen worstelen.
- Makkelijk afhaken tijdens gewone relatietherapie.
- Ongestoord aandacht willen geven aan het verdiepen van hun relatie.

Daarnaast is het Relatietherapieweekend een uitstekend 'last resort' om samen uit te zoeken of je wel of niet nog verder wilt met elkaar.

Relatieadvies

Ik bied ook live en online relatieadvies, voor als je met vragen zit als:

- Wat zoek ik nog bij mijn partner?
- Mijn partner gaat vreemd en liegt maar ontkent dat.
- Ik begrijp mijn partner niet meer.
- De relatie is doodgebloed, denk ik.

Conny Heuvelman

Ik heb vele jaren ervaring in het geven van relatietherapie en relatieweekenden (meer dan 15 jaar) en kijk nergens van op. Ik ga zorgvuldig met jullie problemen om, werk praktisch en pragmatisch maar ga ook de diepte in, met aandacht voor ieders persoonlijke verhaal.

Mijn sterke kant is dat ik een gevoelsmens ben en emoties van cliënten bij mij mogen stromen. Ik geloof ten diepste dat een relatie in de kern een emotionele band is die veiligheid, geborgenheid, warmte en steun hoort te bieden. Ik voel waar het goed zit in de relatie en welke weg jullie hebben te lopen om het beter te krijgen. Een liefdevolle vrouw die empathisch en invoelend is.

Mijn specialisaties in relatietherapie zijn onder meer binding en hechting, geschonden vertrouwen, boosheid en agressie, schuld en schaamte, verdriet en rouw, seksualiteit, oude pijn, en trauma's uit de jeugd.

Mijn methodes zijn geënt op die van Sue Johnson (EFT), Vansteenwegen, Systemisch Werken, Systeemtherapie, Familieopstellingen, Contextueel Werken en Transactionele Analyse. Op basis hiervan en mijn jarenlange ervaring, heb ik een zeer effectieve manier van werken ontwikkeld.

Ik ben gewend aan moeilijke thema's in relatietherapie; daarom komen mensen bij mij.

Www.relaties-idee.nl

Alle informatie over wat ik te bieden heb op het vlak van relatietherapie en allerlei info op het vlak van relaties vind je op onze site www.relaties-idee.nl

Volgende pagina

Relatieherstel ouder en kind

Begeleiding

Existentiële therapie - Boosheidstherapie - Relatietherapie - Relatieherstel ouder en kind - Begeleiding bij relationele zaken

Menu

Home - Mensdingen - Leven - Psychisch - Agressie - Therapie ed. - Begeleiding - Werk - Training - Tests - IDEE - Contact & zo