Testimonials Relatietherapie Intensive

We hebben het gered dankzij jou

We stonden na 8 jaar op het punt om te stoppen met onze relatie, Door veel ruzies belemmerden we elkaars geluk en werden mooie momenten overstemd door de confrontaties die we hadden. We besloten om apart te gaan wonen en vanaf daar te kijken of we echt zouden gaan scheiden, ons huis verkopen.

De grote tegenstelling bij ons was dat we wel de liefde voelden voor elkaar, maar elkaar niet het geluk wisten te geven. Op advies van een collega van mij zijn we naar IDEE gegaan als laatste poging. We zijn begonnen aan een intens weekend samen, volledig gericht op elkaar en onze relatie.

Ik kan niet anders zeggen dat we bijzonder veel hebben meegekregen van deze dagen. Dankzij Conny die de juiste vragen stelde, een warme en ontvankelijke sfeer wist te creëeren maar ook de nodige afstand en ruimte hield waardoor een ieder van ons de veiligheid en de mogelijkheid kreeg om zijn eigen identiteit en gevoelens uit te spreken.

Dankzij het weekend krijgt onze relatie een nieuwe kans, communiceren we veel bewuster met elkaar over onze gevoelens en wensen en hebben we meer begrip voor het standpunt van de ander. We geven elkaar meer de ruimte voor onze ontwikkelingen.

Los daarvan hebben de oefeningen mij persoonlijk meer inzicht gegeven in hoe ik communiceer met de wereld om mij heen, en dan met name wat ik van mijzelf niet door had. Dit gaat mij op alle vlakken verder helpen zoals in mijn werk, bij sollicitaties etc.

Kortom dit weekend was van onschatbare waarde!

Groeten J.G. en W.G., Velsen
4 oktober 2014