Relatietraining

Werken met Heuvelman: samen met andere stellen twee dagen aan je relatie werken.

Van verliefdheid tot houden van

Binnen een relatie het plezier in elkaar vasthouden gaat niet vanzelf, wat je overal ook leest of hoort.

Wanneer eenmaal de verliefdheid voorbij is, zie je de lastige kanten van je partner duidelijker terwijl het plezier in elkaar vanzelfsprekender is geworden.

Het kan ook zijn dat je niet zo goed weet hoe je dat doet, een relatie neerzetten, afstemmen op de ander en tevens zorgen dat jij ook aan je trekken komt.

Soms ook verdwijnt na jaren het plezier in de omgang met elkaar, wanneer de relatie niet meer is meegroeit met de ontwikkeling van beide partners apart. Wellicht ervaren jij en je partner elkaar nu als minder interessant en lief.

Werken met Heuvelman

In deze pittige tweedaagse werk je onder begeleiding van Conny Heuvelman aan je relatie.

Enerzijds leer je over hoe relaties in elkaar steken en werken en hoe communicatie werkt, anderzijds is er aandacht voor jullie persoonlijke stuk: wat maakt nou dat het in júllie relatie minder gaat en hoe krijg je dat anders.

Het resultaat is dat je makkelijker en plezieriger met elkaar omgaat en beiden meer tevredenheid en ruimte in de relatie ervaart.

Onderwerpen

We werken aan onder meer het volgende:

- De volwassen relatie
- Pijnpunten in relaties
- Binding en hechting
- Verbale en non-verbale communicatie
- Luisteren naar elkaar en begrijpen wat de ander bedoelt
- Mythes en verborgen boodschappen
- Ruimte geven en nemen, grenzen stellen
- Relatiethema's, scripts, en verstrengelingen
- Omgaan met ruzie en conflict en compromissen sluiten
- Het ongezegde op tafel leggen
- Met voldoening met elkaar omgaan

Voor wie

De training is bedoeld voor stellen, jong en oud, kort en lang bij elkaar, die:

- Een betere relatie met elkaar willen;
- Hun kwaliteiten op het vlak van omgang en intimiteit willen verdiepen;
- Een verwijdering in de relatie willen herstellen.

De training is niet bedoeld voor stellen die zware relatieproblemen uit willen werken. Daarvoor is een relatieweekend meer geschikt.

Overige info

De training is een mix van theorie en oefenen met medecursisten en de trainer. De manier van werken is praktisch en systemisch (dat laatste wil zeggen dat we uitgaan van een relatie als een systeem en dat in de training doortrekken).

De training bestaat uit vier dagdelen die we in één weekend doorlopen. Een groep telt zeven tot negen deelnemers. Begeleider is Conny Heuvelman.

Conny Heuvelman

Is open en direct maar ook een echte vrouw. Ze is goed in het uiteenrafelen van interactiepatronen en relaties, en die dan opnieuw vormgeven. Ze heeft een hoog EQ, is zeer sensitief, en werkt op een dynamische, invoelende wijze.

Ze werkt ruim 12 jaar als relatietherapeut, heeft daar verscheidene opleidingen in gevolgd, en is uitermate goed thuis in onder meer EFT en systemisch werken.

De training in het kort

Duur

Za & zo (10-17u).

Deelnemers

Drie of vier stellen.

Tarieven

Data

Volgende pagina:

Assertiviteitstraining - Leren op correcte en zelfbewuste wijze voor jezelf op te komen en mentaal weerbaar te zijn.

Nuttig

Assertiviteitstraining - Boosheidstraining - Relatietraining - Persoonlijk Leiderschap - Begeleiding 1:1 - Assertiever worden - Existentiële zaken - Rondom boosheid & agressie - Rondom hoogbegaafdheid - Rondom werk - Burnout & zo - Beter samenwerken - Jezelf ontplooien - Loopbaanadvies - Relatietherapie - Relatieweekend - Relatieadvies

Interessant

Liefdesrelaties - Liefde & verliefdheid - Hoezo relaties - De goede relatie - Top 12 relatietips - Ruzie & conflict - Partnerkeuze - Aantrekkingskracht - Intimiteit & seksualiteit - Relatieproblemen - Top 13 problemen - Vreemdgaan - Samengesteld gezin - Binding & hechting - Hechtingsproblemen - Intieme vreemden - Liefdeskunst - Duurzaam gelukkig - Relatiemail - Relatieboeken