Begeleiding rondom werk

Mensen functioneren in hun werk het best als ze hun talenten en vaardigheden kunnen benutten en daarbij geen last hebben van problemen thuis, persoonlijk of rondom het werk zelf.

Een loopbaan vorm geven en/of carrière maken, is voor velen ook niet makkelijk, zeker niet in deze economisch zware tijden.

Bij dit alles kunnen wij prima helpen. Wij bieden werkbegeleiding en coaching die enerzijds gericht is op het verminderen van psycho-sociale problemen en anderzijds op het ontwikkelen van talenten en vaardigheden.

We hebben een gelaagde, persoonlijke aanpak en werken resultaatgericht en kortdurend.

We richten ons op werkenden in het algemeen, organisaties en ondernemingen die hun werknemers persoonlijke, vakkundige begeleiding willen bieden, én op ondernemers, consultants, zelfstandigen en andere professionals. boccioni

Werkgebieden

Onder meer begeleiding bij:

burn-out, stress, ziekte & reïntegratie, gedragsproblemen (rondom bijvoorbeeld boosheid, agressie, subassertiviteit, add, autisme en hoogbegaafdheid), interactieproblemen zoals niet om kunnen gaan met autoriteit en samenwerken, assertiever worden, niet goed functioneren, doorgroeien in functie, emotioneel intelligent handelen, leidinggeven, mensgericht managen, ondernemerschap, talentontwikkeling, loopbaankeuze.

Loopbaankeuze

De methode die we bij loopbaankeuze gebruiken is gebaseerd op die van Mark Savickas, een Amerikaanse psycholoog.

Het is een kortdurende methode - twee tot drie sessies - die een goed inzicht geeft in wat iemand drijft in het leven en welke richting het beste kan gaan.

Savickas' methode helpt cliƫnten hun werk in hun leven te integreren, niet omgekeerd. De methode gaat er vanuit dat iemands leven een verhaal is waaraan nog steeds geschreven wordt.

De methodiek is bijzonder effectief bij concrete loopbaanvragen. Bij de methodiek maken we geen gebruik van allerlei testen maar indien nodig kunnen we ze wel inpassen.

Kennismaken

Wil je kennismaken, kijken of je een klik met ons hebt of zien hoe we werken?

Bezoek dan eens een Inloopavond, een Lezing of onze avond Gelukkige Relaties.

[Activiteiten]