Begeleiding rondom werk

Begeleiding rondom werk, werk-inhoud & -relaties, en loopbaan.

Wanneer functioneer je goed

Mensen functioneren in hun werk het best als ze hun talenten en vaardigheden kunnen benutten en daarbij geen last hebben van problemen, zowel persoonlijke problemen als anderszins.

Daarnaast is een loopbaan vormgeven in de huidige tijd voor velen niet makkelijk. Een loopbaan voor het leven bestaat niet meer én willen mensen ook niet meer.

Bij dit alles kunnen wij prima helpen.

Wij bieden coaching die enerzijds gericht is op het verminderen van psycho-sociale problemen en anderzijds op zelfontplooiing en het ontwikkelen van talenten en vaardigheden.

We hebben een gelaagde, persoonlijke aanpak en werken kortdurend en resultaatgericht.

We richten ons op werkenden, organisaties en bedrijven die hun werknemers persoonlijke, vakkundige begeleiding willen bieden, én op ondernemers, consultants, zelfstandigen en andere professionals.

Werkgebieden

Onder meer begeleiding bij:

burn-out, stress, ziekte & reïntegratie, gedragsproblemen, interactieproblemen met anderen zoals niet om kunnen gaan met autoriteit en samenwerken, assertiever worden, niet goed functioneren, jezelf willen ontplooien in je werk, emotioneel intelligent handelen, leidinggeven, mensgericht managen, ondernemerschap, talentontwikkeling, loopbaankeuze.

Kijk verder bij [Werk]

Loopbaanadvies

De methode die we bij het geven van loopbaanadvies gebruiken is gebaseerd op die van Mark Savickas, een Amerikaanse psycholoog.

Savickas gaat er vanuit dat iemands leven een soort verhaal is waaraan je je leven lang schrijft. Op deze manier kijken naar je leven helpt je je werk in je leven te integreren, niet omgekeerd.

Het is een kortdurende methode - twee tot drie sessies - die een goed inzicht geeft in wat iemand drijft in het leven, welke thema's dromen en verlangens er spelen, en welke richting in het werkzame leven dan ook het best bij die persoon past.

De methodiek is bijzonder effectief bij concrete loopbaanvragen.

Kijk verder bij [Loopbaanadvies]

Volgende pagina:

Rondom hoogbegaafdheid - Begeleiding rondom hoogbegaafdheid in leven, werk en relaties.

Nuttig

Begeleiding 1:1 - Assertiever worden - Existentiële zaken - Rondom boosheid & agressie - Rondom hoogbegaafdheid - Assertiviteitstraining - Boosheidstraining - Persoonlijk Leiderschap - Rondom werk - Burnout & zo - Beter samenwerken - Jezelf ontplooien - Loopbaanadvies - Relatietherapie - Relatieweekend - Relatieadvies - Relatietraining

Interessant

Psychische klachten - Angst - Subassertiviteit - Boosheid & woede - Stress - Burnout - Groeipijn - Eenzaamheid - Depressiviteit - Relatieproblemen - Emotionele problemen - Verdriet & rouw - Psychose - Eetproblemen - Hoogbegaafdheid - Twee werelden