Contactgegevens

023 5252241 (Conny Heuvelman & algemeen)
06 30641547 (Peter Spelbos)
- www.idee-tt.nl - www.relaties-idee.nl - www.agressie-idee.nl - www.hoogbegaafd-idee.nl
Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem (consulten)
Spaarndamseweg 120G, 2021KA Haarlem (trainingen)

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden per telefoon kan dat op nummer 023 5252241 (Conny Heuvelman en algemeen) of 06 30641547 (Peter Spelbos). In principe wordt u binnen 24 uur teruggebeld. Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen.

Een eerste consult is meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk.

Wij begeleiden enkel personen van 18 jaar en ouder.

Als je ver weg woont, werken we met 'live' gesprekken afgewisseld met gesprekken via Skype.

Praktijk

We voeren onze gesprekken op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Onze trainingsruimte is in de Spaarne Office op de kruising van de Spaarndamseweg met de Werfstraat. Dat is in Haarlem-Noord. Rechts van ons zit de Klimhal met daarachter de Vomar. Er is volop gratis parkeerruimte.

De Spaarndamseweg loopt vanaf de Kloppersingel langs het Noorder Buiten Spaarne richting Velsen. Station Haarlem ligt op 10 minuten lopen.

Bel me alsjeblieft terug

Naam

Telefoonnr

Mailadres

Svp leeg laten

Bericht

Je gegevens worden uiteraard niet met anderen gedeeld en enkel daarvoor gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn.

Wij mailen enkele malen per jaar een nieuwsbrief aan cliënten die ons daarvoor toestemming gaven.

Regelingen

Heb je klachten over de begeleiding of wil je weten welke codes we hanteren (onder meer omtrent privacy) en hoe die er uitzien, kijk dan hier.

AGB codes en KvK

Praktijk IDEE: agb 94056249 (Psychologische praktijk), agb 90014211 (Psycho-sociale praktijk).

Conny Heuvelman: agb 90036566 (Psycho-sociaal hulpverlener LVPW, RBNG).

Peter Spelbos: agb 94006783 (Psychologisch hulpverlener ECP, NAP, VIT), agb 90035308 (Psycho-sociaal hulpverlener).

Inschrijfnummer KvK: 34349638.

Kijk hier voor meer informatie over Spelbos & Heuvelman en hier voor meer informatie over IDEE.

Contact & zo

Contactinfo - Agenda - Tarieven - Inhoudsopgave - Zoeken - Colofon

Onze sites

www.relaties-idee.nl (relaties & relatietherapie) - www.agressie-idee.nl (agressie & boosheid) - www.hoogbegaafd-idee.nl (hoogbegaafdheid) - www.assertiviteitstraining-idee.nl (assertief connecten) - www.idee-pmc.nl (hoofdsite)

Menu

Mensdingen - Leven - Psychisch - Therapie ed. - Home - Begeleiding - Training - Tests - IDEE - Contact & zo

Klachten, privacy en meldcodes

Klachten

Mocht u ontevreden zijn over onze begeleiding, horen wij dat graag en hopen we het probleem onderling op te lossen. Indien we er samen niet uit komen, kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Nota bene: dit betreft enkel de sessies die therapeutisch van aard zijn en niet de trainingen.

Als we er samen niet uitkomen, kunt u:

- Indien het begeleiding door Conny Heuvelman betreft, contact opnemen met de LVPW (www.lvpw.nl). Conny is aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG, nr. 11242 (www.scag.nl), ingeschreven in het RBCZ (licentie 401072R) en valt onder hun tuchtrecht (www.tcz.nu).

- Indien het begeleiding door Peter Spelbos betreft, contact opnemen met de VIT (www.vit-therapeuten.nl). Peter is aangesloten bij de geschilleninstantie Scag, nr. 16190 (www.scag.nl), en lid van de NAP (licentie NL372) en valt onder hun tuchtrecht (www.nap-psychotherapie.nl).

Privacy

Wij proberen op integere wijze om te gaan met persoonlijke informatie die we van u krijgen in het kader van uw begeleiding. De regels die we hierbij hanteren, vind u hier.

Meldcodes

De overheid schrijft voor dat beroepsoefenaren in de zorg zich moeten houden aan een tweetal meldcodes: de meldcode kindermishandeling en de meldcode huiselijk geweld. Kort gezegd houden deze codes in dat wij verplicht zijn om indien wij huiselijk geweld of kindermishandeling signaleren, daarover met u in gesprek te gaan én dat te melden bij instanties. De formele procedure die intern bij IDEE geldt vind u hier.