Spelbos & Heuvelman

Conny Heuvelman (1963)

Ik heb mijn achtergrond in de gezondheidszorg en psychiatrie, de HRM-wereld, het onderwijs, en de trainings- en coachingswereld. Daarnaast heb ik de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk afgerond.

Counselen en het geven van therapie leerde ik bij de Academie voor Menswetenschappen en Phoenix Opleidingen. Ik volgde post-HBO opleidingen in Systemisch Werken en Relatietherapie.

Ik ben open en direct maar ook een echte vrouw. Goed in het uiteen-rafelen van interactiepatronen en relaties, en die dan opnieuw vormgeven. Ik heb een hoog EQ en werk op een dynamische, invoelende wijze.

Eigen weg

Ik ben lang bezig geweest mijn eigen weg te vinden. Soms had ik het idee dat ik niet op, maar juist naast de weg liep. Alsof er een stukje verkeerd zat wat ik niet vatte.

Totdat ik besefte dat ik altijd maar bezig was met willen veranderen.

Vanaf dat moment heb ik me ontwikkeld tot een sterke vrouw die veel kracht en rust in zichzelf vindt en haar weg weet te bepalen.

Mensen raken

Het geeft me veel energie wanneer mensen met hulp van mij verder komen en/of zichzelf kunnen helen. Dat ik een stukje met iemand mag meelopen. Dat ik mannen en vrouwen kan raken en helpen.Peter Spelbos (1954)

Ik ben een onafhankelijk en non-conformistisch mens. Ik was lang ondernemer in Nederland, daarna woonde ik jaren in Afrika, en later ook in Centraal Azië. In die jaren werkte ik in allerlei functies voor vooral het Internationale Rode Kruis.

In mijn jaren in Afrika en Azië heb ik veel over mensen geleerd. Over liefde, eenzaamheid, geweld, lijden en dood. Over de uitersten van het leven. Over wat mensen elkaar aandoen en, ook, wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Die tijd heeft me voor een belangrijk deel gevormd en is mede de basis voor mijn therapeutisch en psychologisch werk.

ECP-Therapeut

Aan de Academie voor Psychotherapie behaalde ik het diploma van de post-HBO opleiding Integratieve Psychotherapie en een paar jaar daarna het Europees Certificaat Psychotherapie van de Europese Associatie Psychotherapie, de Europese standaard in psychotherapie.

Ik heb een voorliefde voor existentiële therapie en beschouw me daarom vooral als existentieel therapeut. Ik werk op een directe manier, houd van de dialoog, en schuw het provoceren niet.

Om cliƫnten met problemen op het werkvlak goed te begeleiden, heb ik me ook aangesloten bij Noloc, de organisatie voor Loopbaancoaches.

Naast ECP-therapeut ben ik bedrijfseconoom en historicus (Universiteit Leiden) en heb ik een graad in de politicologie (Universiteit Nijmegen). Ik ben ruim hoogbegaafd en lid van Mensa, de High IQ Society.

Hoed en Rand

Wij hebben veel gedaan en gezien in het leven en weten van de hoed en de rand.

We weten hoe het is om te genieten. Maar ook hoe het is om te verliezen, om vast te zitten in jezelf en je relatie. In je werk.

We weten wat het is om te scheiden, te treuren en je eenzaam te voelen. Om te worstelen met eigen boosheid en depressie.

Ons leven is OK. Want niet alleen hebben we elkaar maar ook hebben we vrede met onszelf en het leven gesloten.

Verzekeraars

De verzekeraars delen ons in bij de Psychologische praktijken.

AGB-Codes Praktijk IDEE
94.056249 (Psychologische praktijk),
90.014211 (Psycho-sociale praktijk).

Conny Heuvelman (LVPW, RBNG)
AGB-code 90.036566 (Psycho-sociaal hulpverlener).

Peter Spelbos (ECP, NAP, NGVH)
AGB-Code 94.006783 (Psychologisch hulpverlener)
en 90.035308 (Psycho-sociaal hulpverlener).