Begeleiding rondom werk

Over de begeleiding een op een rondom werk en loopbaan die wij bieden.

Goed functioneren of niet

Als medewerker functioneer je het best als je je talenten en vaardigheden optimaal kunt benutten, je je door anderen gezien en gesteund voelen, en geen last hebt van problemen of conflicten.

Als dat niet zo is, is het zaak dat je aan die problemen, welke dat ook zijn en in welke sfeer je ze ook tegenkomt - persoon, relatie, werk - gaat werken. Er zit niets anders op, je functioneert gewoon minder dan zou kunnen.

Begeleiding bij problemen

Wij kunnen bij dit alles helpen. Wij bieden begeleiding en training rondom werk die enerzijds gericht is op het ontwikkelen van talenten en vaardigheden en anderzijds op het oplossen van psycho-sociale problemen.

We hebben daarbij een gelaagde, persoonlijke aanpak en werken kortdurend en resultaatgericht. De ontwikkeling van de gehele persoon staat daarbij voorop. Natuurlijk vergeten we daarbij de belangen van collega's, leidinggevenden en werkgever niet.

Wij helpen je anders om te gaan met dat waarmee je worstelt. Reiken kennis en kaders aan. Bieden een steuntje in de rug en handvatten zodat je zelf weer verder kunt.

Werkgebieden

Burnout & zo

Leren omgaan met overspannenheid of burn-out. Leren begrenzen in werk. Opnieuw aan het werk na een burn-out. Omgaan met energielekken.

[Burnout & zo]

Samenwerken

Op een harmonieuze manier met anderen communiceren. Werkrelaties - zowel naar boven als naar opzij en beneden - beter vormgeven. Omgaan met autoriteitsproblemen.

[Samenwerken]

Jezelf ontplooien

Doorgroeien in functie. Ondernemerschap vormgeven. Identificeren en aanleren van vaardigheden. Advies in welke stappen nu te zetten. Ontplooien van talenten.

[Jezelf ontplooien]

Agressief gedrag

Leren waar je boosheid vandaan komt en leren boosheid anders te uiten. Gebalanceerder omgaan met jezelf en anderen. Aardiger worden.

[Agressief gedrag]

Hoogebegaafd en werk

Leren effectiever gedrag te ontwikkelen op onder meer vlakken als samenwerken, discipline, leiderschap, sturen, leren leren en zelfontplooiing.

[Hoogbegaafd en werk]

Loopbaanadvies

Inzicht krijgen in wat voor werk of functie bij je past en hoe dat gelinkt is aan hoe je in elkaar steekt. Is ondernemerschap iets voor jou? De methode Savickas.

[Loopbaanadvies]

Pragmatisch herkaderen

Wij helpen je anders om te gaan met dat waarmee je worstelt. Reiken kennis en kaders aan. Bieden een steuntje in de rug en handvatten zodat je zelf weer verder kunt.

Training

Indien toepasselijk en zinnig adviseren we begeleiding 1 op 1 in combinatie met de Assertiviteitstraining of de Training Persoonlijk Leiderschap.

Onze cliënten

- Ondernemers, zelfstandigen, ZZPers en medewerkers van organisaties die aan zichzelf willen werken.

- Organisaties en bedrijven die voor medewerkers professionele begeleiding op het psycho-sociale vlak zoeken.

- Organisaties en bedrijven die bereid zijn medewerkers te faciliteren die met ons aan zichzelf willen werken. Onder deze bedrijven en organisaties vind je onder meer de volgende bekende namen:

Volgende pagina:

Burnout & zo - Hoe je door middel van begeleiding van je burn-out afkomt.

Nuttig

Begeleiding rondom werk - Burnout & zo - Samenwerken - Jezelf ontplooien - Agressief gedrag - Hoogbegaafd & werk - Loopbaanadvies - Begeleiding 1:1 - Assertiever worden - Existentiële zaken - Rondom boosheid & agressie - Rondom hoogbegaafdheid - Assertiviteitstraining - Boosheidstraining - Persoonlijk Leiderschap - Relatietherapie - Relatieweekend - Relatieadvies - Relatietraining

Interessant

Psychische klachten - Angst - Subassertiviteit - Boosheid & woede - Stress - Burnout - Groeipijn - Eenzaamheid - Depressiviteit - Relatieproblemen - Emotionele problemen - Verdriet & rouw - Psychose - Eetproblemen - Hoogbegaafdheid - Twee werelden