Begeleiding rondom werk

Medewerkers functioneren het best in hun werk als ze hun talenten en vaardigheden optimaal kunnen benutten, zich door anderen gezien en gesteund voelen, en geen last hebben van problemen of conflicten.

Wij kunnen bij dit alles helpen. Wij bieden begeleiding en training rondom werk die enerzijds gericht is op het ontwikkelen van talenten en vaardigheden en anderzijds op het oplossen van psycho-sociale problemen.

We hebben een gelaagde, persoonlijke aanpak en werken kortdurend en resultaatgericht.

Werkgebieden

Burnout & zo

Leren omgaan met overspannenheid of burn-out. Leren begrenzen in werk. Opnieuw aan het werk na een burn-out. Omgaan met energielekken.

[Burnout & zo]

Samenwerken

Op een harmonieuze manier met anderen communiceren. Werkrelaties - zowel naar boven als naar opzij en beneden - beter vormgeven. Omgaan met autoriteitsproblemen.

[Samenwerken]

Jezelf ontplooien

Doorgroeien in functie. Ondernemerschap vormgeven. Identificeren en aanleren van vaardigheden. Advies in welke stappen nu te zetten. Ontplooien van talenten.

[Jezelf ontplooien]

Agressief gedrag

Leren waar je boosheid vandaan komt en leren boosheid anders te uiten. Gebalanceerder omgaan met jezelf en anderen. Aardiger worden.

[Agressief gedrag]

Hoogebegaafd en werk

Leren effectiever gedrag te ontwikkelen op onder meer vlakken als samenwerken, discipline, leiderschap, sturen, leren leren en zelfontplooiing.

[Hoogbegaafd en werk]

Loopbaanadvies

Inzicht krijgen in wat voor werk of functie bij je past en hoe dat gelinkt is aan hoe je in elkaar steekt. Is ondernemerschap iets voor jou? De methode Savickas.

[Loopbaanadvies]

Pragmatisch herkaderen

Wij helpen je anders om te gaan met dat waarmee je worstelt. Reiken kennis en kaders aan. Bieden een steuntje in de rug en handvatten zodat je zelf weer verder kunt.

De ontwikkeling van de gehele persoon staat daarbij voorop. Natuurlijk vergeten we daarbij de belangen van collega's, leidinggevenden en werkgever niet.

Training

Indien toepasselijk en zinnig adviseren we begeleiding 1 op 1 in combinatie met de Assertiviteitstraining of de Training Persoonlijk Leiderschap.

Opdrachtgevers

Onder onze zakelijke opdrachtgevers vind je naast zelfstandigen en kleine ondernemers ook grotere organisaties en bedrijven.

Zij faciliteren hun medewerkers opdat die met ons in zee kunnen gaan of schakelen ons in om medewerkers op specifieke thema's te begeleiden.

Onder deze bedrijven en organisaties vind je onder meer de volgende bekende namen:

Kijk hier voor meer opdrachtgevers.

Onze cliënten

- Ondernemers, zelfstandigen, ZZPers en medewerkers van organisaties die aan zichzelf willen werken.

- Organisaties en bedrijven die voor medewerkers professionele begeleiding op het psycho-sociale vlak zoeken.

- Organisaties en bedrijven die bereid zijn medewerkers te faciliteren die met ons aan zichzelf willen werken.

Interview met Eddy

Een burnout maakt een hoop los

Eddy (45). "Ik moest leren 'assertief te connecten', zoals dat heet. Dat betekent: vanuit je gevoel duidelijk maken wat je wel en niet wilt. Tijdens de assertiviteitstraining zit je vijf volle dagen met een acht anderen bij elkaar. Iedereen met zijn eigen verhaal. ...

[Lees verder]

Interview met Daisy

Je hoeft niet alles zelf te doen

Daisy (25). "De sfeer op mijn werk is goed, maar er wordt heel hard gewerkt. Per week deed ik thuis gemakkelijk tien uur extra. En in de vakantie bleef ik mijn mail checken." In een tussengesprek kreeg Daisy (25) te horen 'dat ze niet meer zo energiek was als eerst.' ...

[Lees verder]