Agressief gedrag

Begeleiding bij boos, onvriendelijk en agressief gedrag op het werk.

Boosheid op het werk

Wellicht herken je dit: altijd dat gevoel van spanning als die ene collega er is. Omdat hij zo moeilijk in de omgang is en vaak onaardig doet. Lastig, voor iederaan.

Het gaat bijvoorbeeld om:

- Iemand met autoriteitsproblemen
- Een manager die extreem directief is
- Een niet zo diplomatieke collega
- Teams die niet functioneren
- Een ruwe bolster, blanke pit
- Een totaal overstresste collega
- Iemand over wie klanten klagen
- Een collega met wie niemand wil werken.

Anderen haken af

Iemand die op zijn werk vaak bozig is, krijgt daar in het begin niet zo vaak last mee. Maar er komt een moment waarop degenen die met hem moeten werken, afhaken.

Typerend is ook dat degene die zo boos of agressief is, vaak niet in de gaten heeft dat hij zo doet, het is voor hem normaal gedrag.

Achter dat bozige of dominante zit echter meestal een hele andere wereld. Van onverwerkte frustraties, verdriet en aangedaan onrecht. Stress die doorwerkt. Problemen in de privéwereld.

Begeleiding bij boosheid en agressie

Wij helpen mensen in het omgaan met hun boosheid en agressie, en leren hen ander, effectiever gedrag naar anderen toe neer te zetten.

We zijn specialisten in anger management en hebben jaren ervaring in het begeleiden van medewerkers van organisaties met boosheids- en agressieproblemen.

We hebben alles gezien en weten van de hoed en de rand. We geven handvatten en brengen diepte aan en zorgen ervoor dat medewerkers weer optimaal functioneren.

Training

Naast begeleiding een op een rondom boosheid en agressie, bieden we ook een driedaagse training omgaan met eigen boosheid. Van harte aanbevolen.

[Boosheidstraining]

Pragmatisch herkaderen

Wij helpen mensen anders om te gaan met dat waarnaar ze reiken. Bieden kennis en inzicht aan; een steuntje in de rug en handvatten zodat ze op eigen kracht verder kunnen.

De ontwikkeling van de gehele persoon staat daarbij voorop. We vergeten daarbij de belangen van collega's, leidinggevenden en werkgever niet.

Volgende pagina:

Hoogbegaafd & werk - Begeleiding rondom hoogbegaafdheid, werk, werkrelaties en loopbaan.

Over boosheid en agressie

Wat is agressie - Agressie aspecten - Boosheid & woede - Oorzaken van agressie - De omstandigheden - Er niet bij kunnen - Agressie theorieën - Vechten of vluchten - Grip op je agressie - Agressieregulatie - Documentatie - Agressietherapie

Nuttig

Begeleiding rondom werk - Burnout & zo - Samenwerken - Jezelf ontplooien - Agressief gedrag - Hoogbegaafd & werk - Loopbaanadvies - Begeleiding 1:1 - Assertiever worden - Existentiële zaken - Rondom boosheid & agressie - Rondom hoogbegaafdheid - Assertiviteitstraining - Boosheidstraining - Persoonlijk Leiderschap - Relatietherapie - Relatieweekend - Relatieadvies - Relatietraining

Interessant

Psychische klachten - Angst - Subassertiviteit - Boosheid & woede - Stress - Burnout - Groeipijn - Eenzaamheid - Depressiviteit - Relatieproblemen - Emotionele problemen - Verdriet & rouw - Psychose - Eetproblemen - Hoogbegaafdheid - Twee werelden