Loopbaanadvies

Na je studie een passend beroep kiezen of na tien jaar noodgedwongen een draai maken in je loopbaan, is niet iedereen gegeven. Soms staar je je blind op één ding en zie je al het andere over het hoofd. Of laat je je verleiden door wat voor de hand lijkt te liggen - maar niets brengt.

Een oplossing is zelden simpel. Immers, voor een passende loopbaan dienen persoonlijkheid, talenten en aversies te matchen met een werkomgeving die goed en veilig voelt en tevens stimulerend en uitdagend.

Loopbaanadvies: Methode Savickas

De methode die wij gebruiken bij loopbaanadvies, is gebaseerd op de methodiek van Mark Savickas, een Amerikaanse sociaal-psycholoog.

Het is een beproefde kortdurende methode die inzicht geeft in je kwaliteiten en talenten, en dat alles matcht met wat je drijft in het leven. Ook krijg je een goed idee van waar je op je plek bent en welke beroepen/functies je passen.

Het is een methode waarbij je kijkt naar hoe je in elkaar steekt en niet zozeer naar wat je capaciteiten zijn. En dat is OK. Immers, of een loopbaan bij je past - en omgekeerd - is van meer afhankelijk dan van wat je in huis hebt.

We hebben een gelaagde, persoonlijke aanpak, werken resultaatgericht en kortdurend, en zijn down-to-earth.

Onze cliënten

- Ondernemers, zelfstandigen, ZZPers en medewerkers van organisaties die aan zichzelf willen werken.

- Organisaties en bedrijven die voor medewerkers professionele begeleiding op het psycho-sociale vlak zoeken.

- Organisaties en bedrijven die bereid zijn medewerkers te faciliteren die met ons aan zichzelf willen werken.

Pragmatisch herkaderen

Wij helpen mensen anders om te gaan met dat waarnaar ze reiken. Bieden kennis en inzicht aan; een steuntje in de rug en handvatten zodat ze op eigen kracht verder kunnen.

De ontwikkeling van de gehele persoon staat daarbij voorop. We vergeten daarbij de belangen van collega's, leidinggevenden en werkgever niet.