Samenwerken een kunst een kunde

Samenwerken, op een evenwichtige, harmonieuze manier met anderen interacteren, is een kunst en kunde, en is niet iedereen van nature gegeven.

De een is wat verlegener of meer op zichzelf, de ander is juist het tegenovergestelde daarvan: heel uitgesproken en kan niemand een moment alleen laten.

Anderen vinden het moeilijk om 'nee' te zeggen en de ander te vertellen waar het op staat, of dat nu een collega, een klant of leidinggevende is. Of vinden het moeilijk hun mond open te doen tijdens een vergadering.

Weer anderen onttrekken zich, lijkt het, aan alle interactie met collega's en leidinggevenden en zijn in mindere mate aanspreek- en aanstuurbaar.

Beter samenwerken

Wij leren mensen anders, beter omgaan met zichzelf en anderen. Beter luisteren en communiceren, effectiever interacteren, beter samenwerken en dus meer presteren.

Wij werken gelaagd en verbinden het coachende met het psychologische en therapeutische. De cliƫnt krijgt dan ook op alle niveaus inzicht in het eigen gedrag, inclusief wat zijn gedrag in de kern stuurt. Daarnaast krijgt hij de tools aangereikt om zijn gedrag te veranderen.

In de begeleiding zijn we persoonlijk, praktisch, pragmatisch en open. We zijn ook uitstekend op de hoogte van zakelijke en bedrijfsmatige processen.

Wanneer nodig combineren we begeleiding 1 op 1 met een van onze bekende trainingen: de Assertiviteitstraining of de Training Persoonlijk Leiderschap. Ook een Persoonlijk Traject is mogelijk.

Onze cliënten

- Ondernemers, zelfstandigen, ZZPers en medewerkers van organisaties en bedrijven die aan zichzelf willen werken.

- Organisaties en bedrijven die voor medewerkers professionele begeleiding op het psycho-sociale vlak zoeken.

- Organisaties en bedrijven die bereid zijn medewerkers te faciliteren die samen met ons aan zichzelf willen werken.

Pragmatisch herkaderen

Wij helpen werkenden anders om te gaan met dat waarnaar ze reiken. Bieden kennis en inzicht aan. Bieden een steuntje in de rug en handvatten zodat ze op eigen kracht verder kunnen.

De ontwikkeling van de gehele persoon staat daarbij voorop. Natuurlijk vergeten we daarbij de belangen van collega's, leidinggevenden en werkgever niet.